klussen & installerenklussen & installeren

Klussen & installeren

Gewoon van die klussen

Wie kent het niet? Van die klussen die altijd maar blijven liggen omdat je er gewoon geen tijd voor hebt en die je uiteindelijk mateloos gaan irriteren zoals het vastzetten van losse plinten.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden te bedenken zoals het het afhangen van stompe- en opdekdeuren omdat ze niet goed meer sluiten en scharnieren of deurkrukken vervangen maar ook hulp bij verhuizen, een plafond tengelen en sloten vervangen.

Niet genoeg kast- of opbergruimte? Dit is vaak eenvoudig te realiseren door een schuine wandafwerking waarmee je ineens nutteloze vierkante meters wel optimaal kunt benutten, ook dat is gewoon een klus.

Ook buitenshuis zijn er genoeg klussen te bedenken bijvoorbeeld het schoonmaken van dakgoten of nieuwe dakbedekking op een plat dak aanbrengen zoals EPDM of dakpannen en dakvorsten vervangen en ergens een afdakje plaatsen.

Natuurlijk kan ik ook een wasmachine en een droger of een printer installeren. Verder kun je bijvoorbeeld denken aan het installeren van inbraakbeveiliging, IP camera’s, slimme verlichting, routers, apple tv’s en domotica maar ook aan Smart TV’s, computers en programma’s op computers.

Een oven, magnetron, gasfornuis, quooker of keukenboiler installeren is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Met het warmer worden van de zomers kan het in bepaalde ruimtes raadzaam zijn om een airco te installeren, bijvoorbeeld op een warme zolderkamer. Ook daarbij kan ik je helpen.